Youtube'de Önerilen Videolara Çıkma Taktiği (Ücretsiz)


Hemen hemen çoğu youtuber'ın büyük bir problemi olan önerilen videolarda çıkma taktiğini sizlere ücretsiz olarak paylaşıyorum. Bu taktik ytpara üzerinden paylaşılmıştır kendi yöntemim değil fakat tecrübelerimi sizlere aktarmaya çalışacağım. Önerilen videolarda çıkmak artık hayal değil yada belirli bir ücret vererek bu işlemi yapmanız mümkün değildir. Çoğu platformda e kitaplar satılıyor, yöntemler satılıyor bunlar satılabilecek bir taktik veya yöntem değil herkesin yapabileceği birşey olduğu için saolsun bir arkadaşımız ytpara'da ücretsiz olarak paylaştı. Ayrıca unutmamak gerekir ki sadece bu yönteme bağlı kalmamak gerekiyor özgün başlık, başlıkla alakalı açıklama ve etiketlerde önerilen videolarda çıkmanıza yeterli birşeydir aslında. Neyse fazla lafı uzatmadan taktiğe geçelim isterseniz.

Öncelikle youtube sizde veya başkalarında çıkan önerilen videolar bölümünü çerezleri kullanarak entegre etmekte ve sizlere göstermektedir.


Kanalımıza giriş yapıyoruz daha doğrusu kanalımızın mail adresiyle giriş yapıyoruz ve youtubeye geçiyoruz. Sol üst menüde aşağıdaki resimdeki gibi geçmiş linkine tıklıyoruz.



Geçmişe girdikten sonra aşağıdaki gibi bir görüntü gelicek karşınıza ;

Öncelikle izleme geçmişini temizliyoruz.

Daha sonra arama geçmişini temizlememiz gerekiyor;

Tüm geçmişi temizledikten sonra tabiki işlem bu kadar değil, daha sonra yapmamız gerekenler sırasıyla;
  • Tüm videoların başlıklarını videoya uygun şekilde ayarlıyoruz,
  • Videoların açıklamalarını ve etiketlerini başlığa uygun biçimde ayarlıyoruz,
  • Videolarımızla alakalı kanalların videolarını geziyoruz gerekirse abone oluyoruz, yorum atıyoruz ve like atıyoruz.
  • Bıkmadan usanmadan kanalımız ve videolarımızla alakalı ne kadar video varsa türkçe yabancı farketmez hepsini geziyoruz bu çok önemli çünkü.

Yöntem yüzde yüz işe yaramasada kanalınızda bir kıpırdama olduğunu işlemleri yaptıkça izlenimlerin arttığını gözlemleyeceksiniz arkadaşlar youtube artık algoritmasını değiştirdi ve eskisi kadar işler o kadar basit değil maalesef şimdilik yapacaklarımız bu kadar bu hususta bir video hazırlamayı düşünüyorum fakat fazla vaktim olmadığı için şuan yapamayacağım, ilerleyen günlerde bu hususta bir video hazırlanacaktır konuyu sabırla okuduğunuz için teşekkürler değerli yorumlarınızı lütfen eksik etmeyiniz.

Yazılardan ilk benim haberim olsun diyorsan kaydol :

6 yorum

yorum
esigara
AUTHOR
23 Şubat 2017 11:26 delete

Eğer youtube ile benim gibi ilgileniyorsanız bu konuya göz gezdirmeniz gerekli, admin makaleyi çok güzel ve açıklayıcı bir şekilde yazmış.

Cevapla
avatar
Fragmanbizle
AUTHOR
7 Mart 2017 18:13 delete

bunu uygulamak lazım, uyguladıktan sonra yazacağım

Cevapla
avatar
aaasss
AUTHOR
10 Nisan 2017 14:59 delete Bu yorum yazar tarafından silindi.
avatar
BILDIRENSOFT
AUTHOR
10 Nisan 2017 15:01 delete

Makalenizi beğendim sitenize reklam almayla ilgili makalelere ve para kazanma ile ilgili yontemlere sıtemden hemen ulasabilirsiniz %100 etkili

http://www.bildirensoft.com

Cevapla
avatar
sesli sohbet
AUTHOR
4 Mayıs 2017 21:57 delete

Çok güzel bir blog beğendim.kameralı sohbet

Cevapla
avatar