Ninjagram 2016 İnstagram Follow, Unfollow Botu Full Sürüm İndir


Ninjagram İnstagram Botu 3.3.9 full ve crack sürümü bilmeyenler için kısaca programdan bahsedeyim program instagram botudur arkadaşlar ve full sürümüdür yani instagram hesabınıza giriş yapacaksınız sadece gerisini program hallediyor ekstra biryerlere kaydolmanıza gerek yok. Uzun arayışlar sonucu buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.

Bu programlar instagram follow, instagram unfollow, instagram yorum atma gibi şeyleri otomatik olarak yapabilirsiniz. İnstagram takipçi kazanmak isteyenler veya takip ettiği kişilerden kurtulmak isteyenler için gerçekten biçilmiş bir kaftan. Örneğin instagramda bir butik hesabı açarak butik hastagındaki tüm kullanıcıları takip edebilir ve hesabınıza takipçi kasabilirsiniz gayet kolay program ingilizce ama karışık değil güle güle kullanın. Yada askeri bir instagram hesabı oluşturarak güzel bir kitle elde edebilirsiniz, programı kullanırken dikkat edeceğiniz hususların başında ayarlarıyla oynamamamız geliyor, ayarlarıyla oynamazsanız problem yaşamazsınız örneğin saniye sistemi var o saniye sistemi instagramdan engel yiyemiyeceğiniz şekilde ayarlanmıştır, follow ve unfollow özelliği biliyorsunuz ki aşırı kullanılırsa instagram hesabınız engelleniyor, daha sonra kapanadabiliyor bundan mesul değilim dikkatli ve abartmadan kullanın lütfen.

Bu yazımıza şu etiketleri kullanrak geldiyseniz hoşgeldiniz 2016 instagram takipçi, instagram botu indir,instagram unfollow programı,instagram takipçi botu indir,instagram otomatik paylaşım botu,instagram botu full sürüm indir,instagram botu indirin,instagram takipçi kasma botu,instagram follow botu indir,instagram follow özellikli bot,instagram 2016 botu indirin,instagram bot programı indir,güncel instagram botu,güncel instagram takipçi botu.





NOT : KIRIK LİNKLERİ LÜTFEN YORUM BÖLÜMÜNDEN BİLDİRİN HEMEN DÜZELTELİM.




Yazılardan ilk benim haberim olsun diyorsan kaydol :